2541 Lábatlan, Rákóczi F. út 141.
+36 33 507 680
Slider

Az Árkádok Beton 2017-től gyárt transzportbetont.

A társaság az 1991-ban alakult, mély- és magasépítéssel foglalkozó, 100%-ban magyar tulajdonú, stabil háttérrel rendelkező ÁRKÁDOK Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. üzletágaként működik. Lábatlanon az egykori papírgyár ipari területén megépült legmodernebb technológiát képviselő, teljesen zártláncú, automata vezérlésű betonüzemünkben történik a betongyártás, mely az értékesítés során igény szerint kiegészül a betonok helyszínre szállításával, szivattyúzásával.

Cégünk saját munkagépekkel és gépjárműparkkal rendelkezik, ezért teljeskörű garanciát tud vállalni a beton mennyiségére, minőségére és a vállalt megrendeléseink megbízható, határidőre történő teljesítésére. Tanúsított üzemi gyártásellenőrzési rendszerünk és a független, akkreditált betonlaboratórium által végzett vizsgálatok a kezdetektől garantálják termékeink kifogástalan minőségét, a vonatkozó jogszabályok és betonszabvány követelményeinek betartását.

Az üzemet a beton iparágban eltöltött sok éves gyakorlattal és tapasztalatokkal rendelkező munkatársak irányítják.

Igény esetén egyedi receptúra tervezéssel, betontechnológiai szaktanácsadással és az építési területen történő frissbeton vizsgálatokkal, laborszolgáltatásokkal segítjük Önt.