2541 Lábatlan, Rákóczi F. út 141.
+36 33 507 680
Slider
Bemutatkozunk

Ismerjen meg minket!

A piacgazdaságnak megfelelő vállalkozási szemlélettel, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal készséggel állunk rendelkezésre az Önök igényeinek megvalósítására. Cégünk 1986-ban alakult, mint “Árkád” Kisszövetkezet, és 1991-től Kft. működési formában dolgozik tovább.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Épületek létesítése, korszerűsítése, felújítása - külső és belső szakipari munkák

Ipari létesítmények (raktárak, üzemcsarnokok, gépalapok) kivitelezése

Út-és közműépítés

Híd- és vízépítés

Rézsűstabilizáció, támfalépítés

Földmunka

Speciális bontási munkák

Tervezői munkák

Építőanyag kereskedelem

Megbízható társaink a munkában

MODERN GÉPPARK

Szállító járműflottánkban a 3.5t összsúlyú kisteher gépkocsitól a 40t nyerges vontatóig a teljes szegmens megtalálható. Önrakodó daruval felszerelt tehergépkocsival is rendelkezünk.

Az építési tevékenységekhez szükséges kisgépekkel, tömörítő berendezések, vágógépek, beton bedolgozás cél gépei, állványzatokkal, felvonulási épületekkel egyaránt rendelkezünk.

BONTÁS ÉS HULLADÉK HASZNOSÍTÁS

Cégünk és szakembereink több mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek ipari épületek és egyéb építmények, műtárgyak bontása terén. Modern és nagy kapacitású gépparkunk segítségével végezzük részleges vagy teljes bontási munkáinkat akár a keletkező törmelék helyszíni kezelésével, újrahasznosításával.

Gépparkunk az 1 tonna önsúlyú bontógéptől a 30 tonna önsúlyú gépekig terjed, így a bontási és anyagmozgatási feladatokat gépi erővel, hatékonyan végezzük.