2541 Lábatlan, Rákóczi F. út 141.
+36 33 507 680

RÓLUNK

Az ÁRKÁDOK Építő fővállalkozási formában az építőipari kivitelezés teljes területét felölelve működik.
A piacgazdaságnak megfelelő vállalkozási szemlélettel, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal készséggel állunk rendelkezésre az Önök igényeinek megvalósítására.

Cégünk 1986-ban alakult, mint “Árkád” Kisszövetkezet, és 1991-től Kft. működési formában dolgozik tovább.

Az ÁRKÁDOK Kft.  az évek során folyamatosan bővítette tevékenységét a megrendelői és piaci igényeknek megfelelően, így a kezdetekben kizárólag mélyépítéssel foglalkozó cég mára komplex, az építőipar bármely területén önállóan dolgozó generálkivitelezővé fejlődött.

Számos sikeres közbeszerzésen való részvételnek köszönhetően a lakossági megrendelések mellett nagy volumenű közintézményi és ipari beruházások megvalósításában vettünk és veszünk részt jelenleg is.

Profilunk a magas- és mélyépítés mellett 2010-től a bontási és inert építőanyag előállítás üzletággal bővült.

2017-ben a társaságunk megnyitotta önállóan működő, minősített transzportbeton üzemét.

A munkafolyamatokat átfogóan egy ügyvezető irányítja a főépítésvezetők segítségével. A vállalt munkáink minőségi elvégzéséhez megfelelő szakmai tudással és képesítéssel rendelkező műszaki, fizikai és adminisztratív munkatárs áll rendelkezésre. Szükség esetén a társaság állandó, szakképzett alvállalkozókat is alkalmaz.

Tevékenységünk elsősorban Komárom-Esztergom megyére terjed ki.

Az építőiparban eltöltött több mint 30 év és megrendelőink véleménye bizonyítja és egyben garancia az általunk végzett munka minőségére.